cache_setvalue("afterbody",'
');

Termeni si Conditii

  1. Informatii despre site

1.1. Site-ul web www.asigur.com este proprietatea firmei ASIGEST BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE SA, cu sediul in Str. Duiliu Zamfirescu, Nr.8, Sector 1, Bucuresti, 011751 , inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/18869/1999 , CUI 631189 , numit pe parcursul acestor termeni si conditii Asigur.com Asigest Broker de Asigurare Reasigurare S.A. este inscrisa in Registrul Brokerilor sub numarul RBK043/2001 si autorizata si de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sa negocieze si sa incheie contracte de asigurare pentru clientii sai. Adresa de contact: Str. Arh Louis Blanc Nr.1, Bucuresti, 011751 Tel. Romtelecom: +40 21.230.41.54/230.40.85 Fax Romtelecom: +40 21.230.41.79 email: contact@asigur.com.

  1. Proprietatea Intelectuala

2.1 Continutul si design-ul www.asigur.com , inclusiv look &feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea Asigur.com si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau sigla respectiva.

2.2. Este interzisa orice utilizare a continutului Asigur.com in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact@asigur.com.

2.3. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la contact@asigur.com cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor Asigur.com sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic. 5. Schimbari ale site-ului Asigur.com isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Asigur.com isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

  1. Regulile de prestare ale serviciilor pe cale electronica

3.1.Tipurile de servicii prestate In cadrul paginii de internet mai sus mentionate Asigest Broker de Asigurare-Reasigurare presteaza servicii de intermediere a asigurarilor constand in incheierea politelor de asigurare in numele si in favoarea asiguratorilor cu care detine un contract de colaborare.

3.2. Folosirea paginii si a informatiilor transmise Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. www.asigur.com nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual. In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

3.3. Deşi Site-ul poate să includă linkuri către alte pagini web sau alte retele, Asigur.com nu deţine controlul asupra acestor alte pagini web, nu este responsabil si nu isi asuma nicio obligatie sau garantie in legatura cu aceste pagini web sau retele.

Cu exceptia cazului in care este prevazut in mod expres altfel in Site, orice includeri de legaturi cu alte pagini web sau retele nu implica niciun fel de spirjinirea de catre Asigur.com a materialului disponibil pe respectivele pagini web sau retele sau orice garantie referitoare la legalitatea sau validitatea informatiilor inlcuse in respectivele pagini web si nici nu reprezinta vreo asociere cu operatorii acestora Asigur.com nu poate să accepte nicio răspundere pentru corectitudinea sau alte caracteristici ale conţinutului sau pentru securitatea activităţilor desfăşurate pe aceste alte pagini web. Utilizarea de către dumneavoastră a acestor pagini este doar pe riscul dumneavoastră.

3.4. Confidentalitate. Informatii cu caracter personal

Informaţiile personale pe care le dobândim vor fi tratate de catre Asigur.com ca fiind confidenţiale conform pevederilor Politicii de Confidentialitate. Va rugam sa cititi Politica de Confidentialitate anterior oricarei utilizari a acestui Site pentru a vedea care sunt drepturile si obligatiile dumneavoastra in legatura cu furnizarea informatiilor personale.

Va reamintim ca Politica de Confidentialitate completeaza Termenii si Conditiile si impreuna guverneaza raportul dumneavoastra cu Asigur.com in legatura cu Site-ul si utilizarea acestuia de catre dumneavoastra.

3.5. Informatii primite de Asigur.com. Cu excepţia situaţiei in care Site-ul prevede diferit în mod expres, Asigur.com nu este responsabil pentru conţinutul sau utilizarea oricăror pagini web sau a oricăror mesaje transmise sau primite de dumneavoastră.

In cazul in care raspundeti sau trasmiteti catre Asigur.com informatii, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte asemenea privind Site-ul ori continutul acestuia, va precizam ca acele informatii sunt considerate a fi neconfidentiale, iar Asigur.com nu va avea nicio obligatie de niciun fel in legatura cu acele informatii. In plus, Asigur.com are dreptul de a reproduce, utiliza, dezvalui, afisa, arata, transmite, efectua crea lucrari derivative si de a distribui informatiile catre terti fara limita, precum si dreptul de autoriza terte parti sa faca acest lucru. De asemenea, Asigur.com are dreptul de a folosi orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in aceste informatii in orice scop posibil, inclusiv, dar fara a se limita la dezvoltarea, producerea si comercializarea produselor si altor articole care contin aceste informatii.

Paragraful anterior nu se aplica niciunei informatii personale transmise de catre dumneavoastra catre Asigur.com, asa cum sunt acestea detaliate in Politica de Confidentialitate.

De asemenea, sunteti responsabil pe deplin de continutul oricarui comentariu pe care il faceti. Sunteti de acord ca niciun comentariu postat de dumneavoastra pe acest Site: (i) nu incalca si nu va incalca niciun drept al niciunui tert, inclusiv drepturile de autor, de marca inregistrata, dreptul la confidentialitate sau alte drepturi personale sau de proprietate; (ii) nu este si nu va contine materiale defaimatoare ori ilegale, abuzive, obscene si nici nu va constitui o insusire ilegala a unor secrete industriale ale Asigur.com sau ale oricarui alt tert; si (iii) nu va compromite produsele sau serviciile Asigur.com sau ale oricarui alt tert.

  1. Informatiile publicate pe Site

Asigur.com furnizeaza informatii care respecta prevederile legale aplicabile din Romania si incearca sa furnizeze pe Site informatii corecte, adecvate si actuale. Materialele si informatiile incluse in acest Site sunt furnizate, insa, ca atare si nu contin garantii de niciun fel, fie ca sunt expres prevazute sau implicite.

Asigur.com nu garanteaza utilizarea sau rezultatul utilizarii informatiilor din acest Site din perspectiva corectitudinii, acuratetei sau fiabilitatii acestora si nici ca acestea corespund total sau partial cerintelor dumneavoastra sau ca vor fi modificate in sensul solicitat de dumneavoastra. Materialele din Site nu reprezinta in niciun fel recomandari sau activitati de consultanta din partea Asigur.com, iar orice decizie de investitie va apartine si va fi realizata exclusiv pe riscul dumneavoastra.

Asigur.com nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intrerupere, erori, intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive si nici pentru consecintele care pot aparea datorita întarzierii, pierderii sau inexactitătii informatiilor publicate sau existente pe Site. Veti folosi informatiile furnizate in cadrul Site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, acceptati in mod expres ca Asigur.com va fi absolvit de orice răspundere.

De asemenea, acest Site poate fi accesat de oriunde in Romania si din afara acesteia. Asigur.com nu ofera nici o asigurare cu privire la conformitatea continutului acestui Site cu legislatia oricaror alte tari, in afara Romaniei. In cazul in care accesati acest Site din afara Romaniei, va precizam ca sunteti exclusiv responsabil de respectarea legislatiei aplicabie in teritoriul in care va aflati si din care accesati Site-ul.

  1. Reclamatii

5.1 Reclamatiile privind functionarea paginii de internet sau acuratetea datelor cuprinse in ea pot fi depuse pot fi depuse electronic in sectiunea CONTACT de pe site sau in scris la adresa Str. Arh Louis Blanc Nr.1, Bucuresti, 011751

5.2 Reclamatia depusa corespunzator trebuie sa contina cel putin urmatoarele date: informatii privind Utilizatorul, prenumele si numele acestuia, e-mail-lul, adresa de corespondenta precum si descrierea problemei, la care se refera reclamatia.

  1. Dispozitii finale

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

Asigest Broker de Asigurare – Reasigurare S.A, poate modifica prezentele condiții la anumite intervale de timp. Aceste modificări vor fi aduse la cunoștința utilizatorului prin intermediul site-ului www.asigur.com fara a fi necesară vreo altă modalitate de notificare. Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator dacă acesta continuă să folosească serviciul dupa afișarea lor pe site.

Conditia beneficierii de serviciile oferite prin folosirea paginii de internet www.asigur.com este acceptarea hotararilor prezentelor Termeni si conditii.

Se incarca ... asteptati